Category: Nye sex noveller

  sep. - posted in Seksualitet: jeg er sånn at jeg liker å ha anal sex med jenter. og nå har jeg fått meg ny dame da. eller er 1 månde siden da. det som et litt rart er at hun sporte meg om vi skulle ha analsex:O jeg bare CFF så hadde vi det med kondom. hva er farene med analsex uten kondom? har jo sett masse  Anal-sex hvordan føles det (ønsker svar fra begge kjønn. mar. - SVAR: Hei gutt 15 år. Takk for spørsmålet fp7-polysol.eu er lurt å bruke kondom ved analsex, og det er også noe som anbefales. Både for å beskytte mot smitte av seksuelt overførbare infeksjoner, men også. aug. - Svaret er at man ikke kan bli gravid av analsex. Dersom det av en eller annen grunn skulle komme sæd inn i skjeden, kan du bli gravid. Hvis dere har vaginalt samleie rett etterutløsning, uten bruk av kondom, kan det komme rester av sæd inn i skjeden som kan være nok til å gjøre det gravid. Analt samleie.

  Analsex uten kondom sex to movi - gratis

  Behersker dere dette, er det lett å tenke at neste fase må forløpe like rolig og med venting, etappevis. Du må nå logge inn med epost. Du kan for eksempel spørre damene som jobber på Beate Uhse om deres råd og tips.

  Analsex uten kondom sex to movi - escort hamar

  Jeg er en homofil gutt og har kjæreste. Eksperimentering seksuelt er gjerne knyttet til forelskelsesfasen, eller den tidlige fasen i et parforhold. Det andre du er inne på, dette med alle flausene som kan skje under sex, er det best å forbigå i stillhet. Det var rett og slett helt utenkelig. aug. - Svaret er at man ikke kan bli gravid av analsex. Dersom det av en eller annen grunn skulle komme sæd inn i skjeden, kan du bli gravid. Hvis dere har vaginalt samleie rett etterutløsning, uten bruk av kondom, kan det komme rester av sæd inn i skjeden som kan være nok til å gjøre det gravid. Analt samleie. SVAR: Hei! Det er økt risiko forbundet med analsex uten kondom. Det er mye bakterier i endetarmen og det kan i seg selv gi en infeksjon i urinrøret til gutten eller i urinrør eller skjede hos jenter. 1. sep. - Men når det er sagt, så er det ikke så forskjellig å være homofil, som det å være heterofil og skulle ha sex, analsex. jeg på om det er farlig for gutter å ha analsex med jente uten fp7-polysol.euellt hva kan dette medføre for gutten i forhold til ekskrementrester i urinrøret fp7-polysol.eu.???? så et siste spørsmål.. jeg.

  Leave a Reply